Znamka Jeep® podaljšala ekskluzivno globalno partnerstvo s svetovno deskarsko ligo World Surf League

22 August 2017

Znamka Jeep® je že tretje leto zapored podaljšala ekskluzivno globalno partnerstvo z ligo WSL in programom za vodilne v ligi WSL – prvenstvom najboljših deskarjih sveta, ki jih žene adrenalin.

Do te odločitve je prišlo, ker partnerstvo zelo dobro predstavlja vrednote, ki združujejo znamko Jeep in deskarske športe – pristnost, svobodo, strast in pustolovski duh –, ter sinergijo med iskanjem popolnega vala in uživanjem v terenski vožnji.

Letošnji vznemirljiv program za vodilne v ligi WSL bo potekal v času elitne turneje prvenstva, vključno s štirimi prireditvenimi lokacijami v regiji EMEA: Jeffreys Bay, Južna Afrika (12.–23. julij), Cascais, Portugalska (27. september–5. oktober) in Hossegor, Francija (7.–18. oktober), kjer bodo gostili moško in žensko tekmovanje, zadnje moško tekmovanje pa bo v portugalskem mestu Peniche (20.–31. oktober).

Na vsakem dogodku prvenstva bodo športniki tekmovali za ekskluzivno rumeno majico vodilnega znamke Jeep®, ki jo bo nosil vodeči na turneji. Zmagovalec celotne turneje pa bo nagrajen z lastnim terenskim vozilom Jeep.

Gledalci ne bodo imeli zgolj priložnosti spremljati senzacionalnega deskanja na svetovni ravni, ampak bodo lahko izkusili najboljše, kar ponuja znamka Jeep: model Jeep Compass – zvezdo dogodka – in ostale modele znamke Jeep, ki bodo na voljo za razburljive testne vožnje na posebej narejenih poteh zunaj cest.

Novi Jeep Compass je vozilo, ki popolnoma uteleša vse pomembne značilnosti športno-terenskega vozila iz družine Jeep ter zajema prepoznavne oblikovalske prijeme, ki nedvomno pripadajo znamki Jeep ter z videzom kažejo terensko zmogljivost, funkcionalnost in cestno dinamiko. Prvine znamke Jeep se kažejo tudi pod preobleko: avtomobil ima ekskluziven in značilen oprijem 4WD znamke Jeep ter tudi kombinacije pogonskega sklopa in pakete opreme, ki lahko zadostijo vsem potrebam voznikov.

Vozila znamke Jeep bodo na voljo tudi za prevoz VIP-gostov in tekmovalcev. V prireditveni vasi bodo obiskovalci lahko odkrivali številne spremljevalne atrakcije dogodka, vključno z izdelovalci tetovaž in fotografsko kabino, kjer lahko posnamejo svoj animirani GIF.