Znamka  Jeep® napoveduje svetovno partnerstvo z revolucionarno pop skupino Now United

13 March 2020

Znamka Jeep®predstavlja inovativno partnerstvo s prvo globalno pop skupino Now United za promocijo svojega priljubljenega modela Jeep Renegade. Partnerstvo bo vključevalo serijo objav prek digitalnih medijev in na družbenih omrežjih, glasbene video posnetke in nastope v živo pod naslovom “Come Together”.

Napoved sodelovanja znamke Jeep®kot globalnega avtomobilskega partnerja skupine Now United bo združila bazo ljubiteljev znamke s preko 40 milijoni oboževalcev in sledilcev Now United in se odlično navezuje na zmagovalno reklamno kampanjo FCA “Groundhog Day” Super Bowl, v kateri je nastopil Bill Murray. Po nizu kratkih video napovednikov na družbenih omrežjih skupine Now United, se je 7. marca pričela kampanja z uradno predstavitvijo nove pesmi Now United “Come Together”. Glasbeni video je že v prvih 24-ih urah po objavi dosegel 1,8 milijona ogledov.

Partnerstvo s skupino Now United je usmerjeno na kupce, ki prvič kupujejo avto; predvajanje  kampanje prek digitalnih medijev in na socialnih omrežjih 15-članske skupine vključuje dnevne in tedenske objave na YouTubu, Instagramu, TikToku in Twitterju ter oblačila članov skupine z logotipom Jeep.

Now United je prva globalna pop skupina, ki jo sestavlja 15 pevcev in plesalcev iz 15 različnih držav: Indije, Brazilije, Velike Britanije, Mehike, Filipinov, Finske, Južne Koreje, Avstralije, Senegala, Kitajske, Japonske, Nemčije, Rusije, Kanade in Združenih držav Amerike. Skupino je ustanovil ikona glasbene industrije Simon Fuller leta 2017 in je hitro pridobila 40 milijonov sledilcev s celega sveta.

“Znamka Jeep®je edinstvena v tem, da je to prava globalna avtomobilska znamka, ki je prepoznavna na vseh celinah”, je dejal Olivier Francois, direktor marketinga pri FCA. “Ljubitelji naše znamke in sledilci s celega sveta vedo, da so strast, pristnost in svoboda vrednote, na katerih temelji znamka Jeep. Now United z nami deli iste vrednote. Ko se bo skupina odpravila na svojo poletno turnejo s prvim nastopom v Braziliji, se veselimo sodelovanja s Simonom Fullerjem, ker oboji predstavljamo in združujemo naše oboževalce na način, kot to lahko storita le Jeep in Now United.”

Simon Fuller je dodal: “Veselim se sodelovanja z Olivierjem Francoisom, ki je genij za blagovne znamke in izjemno inovativni um, ter pozdravljam Jeep kot globalnega partnerja skupine Now United. Jeep je ikonična znamka, s katero delimo močan duh in željo po pustolovščinah. Vključitev Jeepa v naš video “Come Together” je prvi od mnogih pionirskih projektov, ki jih načrtujemo skupaj in bo okrepil nove načine sodelovanja in vključevanja naših oboževalcev z vsega sveta.”

Glasbeni video “Come Together”: https://youtu.be/_tileyCRZlA

Now United & Simon Fuller
Now United je prva svetovna pop skupina, ki jo sestavlja 15 različnih pevcev in plesalcev iz 15 različnih držav: Indije, Brazilije, Velike Britanije, Mehike, Filipinov,  Finske, Južne Koreje, Senegala, Kitajske, Japonske, Nemčije, Rusije, Kanade, Avstralije in Združenih držav Amerike. V zelo kratkem času so pridobili 40 milijonov sledilcev z vsega sveta.

Skupina Now United je vizija Simona Fullerja, ustvarjalca glasbene oddaje American Idol in priznanega britanskega glasbenega podjetnika. Fullerjev glasbeni angažma vključuje slavna imena, kot so Spice Girls, Amy Winehouse, Annie Lennox, Kelly Clarkson, Carrie Underwood in drugi.

Sledite Now United: YouTube: NowUnited | Instagram: @nowunited| Twitter: @NowUnitedMusic

Znamka Jeep®

Jeep, ki temelji na več kot 75-letni legendarni zgodovini, je pristni SUV z vodilnimi zmogljivostmi v svojem razredu, z izdelavo in vsestranskostjo za ljubitelje neobičajnih potovanj. Znamka Jeep odprto poziva k življenju v vsej njegovi polnosti, ter ponuja modele, ki lastnikom zagotavljajo občutek varnosti in zaupanja.

Trenutna ponudba modelov Jeep v regiji EMEA obsega Cherokee, Compass, Grand Cherokee, Renegade in Wrangler. Da bi zadostili povpraševanju kupcev z vsega sveta, so modeli Jeep, ki so namenjeni tržiščem izven Severne Amerike, na voljo z volanom na levi ali desni strani ter z bencinskimi ali dizelskimi motorji. Jeep je del portfelja znamk, ki jih ponuja svetovni proizvajalec avtomobilov Fiat Chrysler Automobiles.