Poseben dogodek Camp Jeep® s predstavitvijo popolnoma novega modela Jeep Wrangler

07 February 2018

  • Peta ponovitev največjega dogodka Skupine lastnikov Jeep bo potekala 14. in 15. julija.
  • Dogodek bo privabil lastnike in ljubitelje vozil Jeep iz vse Evrope, da bi si ogledali popolnoma nov model Jeep Wrangler in ga preizkusili na testni vožnji.

Peti vsakoletni dogodek Camp Jeep® – letno srečanje Skupine lastnikov Jeep (Jeep Owners Group – JOG) in ljubiteljev znamke iz vse Evrope – bo potekal 14. in 15. julija ob predstavitvi popolnoma novega modela Jeep Wrangler.

Na tem vznemirljivem dvodnevnem dogodku, ki ponuja veliko dejavnosti in zabavnih prireditev, bodo Jeepovi navdušenci imeli posebno priložnost, da si prvič pobližje ogledajo novo generacijo kultnega modela Wrangler in ga preizkusijo na zahtevnih terenskih stezah.

Popolnoma nov model Jeep Wrangler, ki je bil prvič predstavljen svetu na zadnjem avtomobilskem salonu v Los Angelesu, temelji na svoji legendarni zgodovini ter ponuja neprekosljivo kombinacijo terenskih zmogljivosti, sodobne oblike, ki ostaja zvesta izvirniku, in kopice naprednih tehnoloških rešitev.

Drugi dan dogodka Camp Jeep – 15. julij – je še posebej pomemben dan za ameriško znamko, saj bo praznovala obletnico podpisa sporazuma z ameriško vojsko leta 1941 za dobavo neustavljivih vozil Willys-Overland MA, ki veljajo za prva vozila znamke Jeep. Danes popolnoma nov model Wrangler nadaljuje to dediščino in piše novo stran v legendarni zgodovini znamke Jeep.

Dogodek Camp Jeep vsako leto ponuja veliko dejavnosti za obiskovalce, vključno s testnimi vožnjami po terenu, teoretičnimi in praktičnimi tečaji, ki jih organizira šola vožnje Jeep Academy, ter številnimi drugimi dejavnostmi na prostem.