Juventusovi superzvezdniki preizkusili vozila znamke Jeep®

26 October 2017

  • Trener Allegri in deset Juventusovih nogometašev je preizkusilo vozila Jeep® na testni stezi družbe FCA v Baloccu
  • Igralci, med drugimi tudi Dybala in Matuidi, so preizkusili zmogljivosti modelov Jeep na cesti in na terenu

Superzvezdniki Juventusa – aktualnega prvaka Serije A – so si vzeli čas med natrpanim urnikom treningov in uživali v nepozabnem dnevu, ko so lahko na preizkusni stezi družbe FCA v Baloccu izkusili najboljše, kar ponuja znamka Jeep®.

Trener Massimiliano Allegri in deset Juventusovih nogometašev je takoj po odločilni zmagi na stadionu Allianz Stadium proti Sportingu iz Lizbone preizkusilo zmogljivosti celotne ponudbe vozil Jeep na cesti in na terenu.

Igralci – Paulo Dybala, Federico Bernardeschi, Daniele Rugani, Benedikt Höwedes, Stefano Sturaro, Alex Sandro, Wojciech Szczesny, Mattia De Sciglio, Blaise Matuidi in Rodrigo Bentancur – se je v spremstvu profesionalnih Jeepovih voznikov z vozili s štirikolesnim pogonom spopadlo z zahtevno stezo za terensko vožnjo ter z drugimi modeli pospeševalo do visokih hitrostih po asfaltirani stezi.

Preizkusili so modele Jeep Wrangler, Renegade, Compass, Cherokee in Grand Cherokee, vključno z zmogljivo različico SRT.

Dogodek je bil odlična priložnost za izpostavljanje skupnih lastnosti, kot so zabava, slog, hitrost in varnost, ki si jih delijo »Bianconeri« in znamka Jeep.

Fotografije Juventusovih nogometašev na preizkusni stezi družbe Fiat Chrysler Automobiles v Baloccu si lahko ogledate na:

http://www.juventus.com/it/news/galleries/2017/i-bianconeri-testano-la-gamma-jeep-a-balocco.php