Jeep Wrangler zmagal na izboru za veliko nagrado “Za Rulyom 2019”

15 April 2019

  • Ikonični Wrangler nove generacije je osvojil naziv najboljšega novinca v kategoriji premijskih križancev in SUV vozil po izboru bralcev ruske revije Za Rulyom.

 

Bralci ene najbolj znanih ruskih avtomobilističnih revij Za Rulyom (za volanom) so Jeep Wrangler izglasovali za zmagovalca v kategoriji premijskih križancev in SUV vozil za veliko nagrado, ki nagrajuje najboljše nove avtomobile v letu 2018. V dvanajstih kategorijah se je za najboljšega novinca potegovalo skupno 53 novih avtomobilov na ruskem trgu.

 

Glasovanje za veliko nagrado “Za Rulyom 2019” je potekalo od 1. decembra 2018 do 28. februarja 2019. V tem času se je največja in najbolj pristojna žirija – bralci revije Za Rulyom in uporabniki spletne strani ZR.ru – odločila, kateri kandidati si zaslužijo, da jih razglasijo za novince leta in osvojijo pokal zlatega pegaza.

 

Po mnenju več kot 25.000 bralcev, je bil Jeep Wrangler izglasovan za najboljšega med novinci v kategoriji premijskih križancev in SUV vozil Jeep Wrangler. Bralci so vozilo ocenjevali prek spletnega glasovanja na osnovi treh kriterijev:  oprema, oblika in praktičnost.

 

Priznanje Za Rulyom je še eno priznanje v bogati zbirki mednarodnih nagrad, ki jih je prejel ikonični Jeep Wrangler nove generacije. V Evropi je v prvih treh mesecih letošnjega leta prejel že posebno nagrado Off-Road britanske revije 4×4 Magazine, ki mu je podelila naziv “4×4 of the Year”, priznanje “Legend Car” v okviru nagrad Best of Moto 2018, ki jih podeljuje specializirani poljski portal www.moto.pl, naziv “2018 Automotive Première” v okviru nagrad Auto Leader 2018, ki jih podeljujeta vodilni poljski avtomobilistični reviji Motor in Auto Moto ter nenazadnje tudi priznanje “Car for a big trip for two”, ki ga podeljujejo uredniki največjega poljskega avtomobilskega portala Wirtualna Polska.