Jeep® Wrangler že tretje leto zapored prejel najvišjo oceno

24 April 2018

Bralci nemške revije Auto Bild allrad, specializirane za vozila SUV in vozila 4×4, so že tretje leto zapored nagradili model Jeep® Wrangler (JK). Strokovni bralci revije so model postavili na prvo mesto v kategoriji uvoženih »terenskih vozil in vozil SUV v razredu od 30.000 do 50.000 EUR«.

Ob ponovitvi lanskega glasovanja je bil Wrangler izbran kot tretje najboljše »terensko vozilo in vozilo SUV« v svoji kategoriji in se je uvrstil tik za modeloma nemških proizvajalcev višjega razreda.

Rezultat poudarja privlačnost modela Wrangler – pravega naslednika vozila Willys-Overland MB iz leta 1941, prvega lahkega terenskega vozila 4×4 na svetu –, s katero ta še naprej osvaja srca navdušencev nad terensko vožnjo in vozili SUV, ki obenem zelo cenijo pristnost in edinstvenost tega modela.

Rezultat prav tako že tretje leto zapored nazorno kaže, da so bralci revije izjemno naklonjeni neprekosljivim zmogljivostim modela Wrangler na cesti in terenu.

Revija Auto Bild allrad vsako leto izvede anketo, v okviru katere pozove bralce, naj navedejo najljubša vozila svetovnih proizvajalcev. Letos so v 10 kategorijah našteli 219 modelov.