Jeep® Experience Tour – svet dogodivščin in urbani duh se srečata v najlepših evropskih mestih

26 September 2018

Dogodek, ki se bo začel jutri na Dunaju, se bo odvijal v šestih prestolnicah evropskih držav in se bo zaključil 2. decembra v Madridu. Na vsaki postojanki so obiskovalci povabljeni, da se udeležijo dejavnosti ter tako preizkusijo svoje vozniške sposobnosti in zmogljivosti do zdaj največkrat nagrajene serije vozil SUV.

Znamka Jeep® se bo zapeljala po Evropi z novim dogodkom Jeep Experience Tour. Dogodek se bo odvijal v šestih evropskih mestih, obiskovalci pa so povabljeni, da izkusijo dve osebnosti legendarne znamke. Kombinacija divjine in urbanega značaja je krasno izražena v treh novih modelih – Wrangler, Renegade in Cherokee.

Ti trije modeli so bistveno osvežili do zdaj največkrat nagrajeno serijo avtomobilov, ki je bolje kot kadar koli opremljena tako za vsakodnevno vožnjo kot za doživetja.

Dogodek Jeep Experience Tour se začne na Dunaju, kjer se bo odvijal od 20. do 22. septembra, naslednja postojanka je Berlin, od 4. do 6. oktobra, sledi Pariz, od 19. do 21. oktobra. Naslednji postanek je London, od 2. do 4. novembra, pred končnim postankom je še Bruselj, od 16. do 18. novembra, zadnja postaja pa je Madrid, dogodek se bo odvijal konec tedna od 30. novembra do 2. decembra.

Na vsaki etapi dogodka Jeep Experience Tour so obiskovalci povabljeni k udeležbi pri vznemirljivih dejavnostih, namen pa je preizkusiti njihove vozniške sposobnosti in prikazati zmogljivosti vozil Jeep SUV, in sicer tako, da opravijo edinstvene in zahtevne naloge.

 

Novi Jeep Wrangler

Jeep Wrangler je na primer nesporni prvak terenske vožnje, je najzmogljivejši Wrangler doslej, odlikujeta pa ga vrhunsko udobje in vodljivost za vsakdanjo rabo. Na voljo ima dva sistema štirikolesnega pogona (Command-Trac in Rock-Trac), električno zaporo diferenciala Tru-Lok na sprednji in zadnji osi, diferencial z omejenim zdrsom Trac-Lok in elektronski izklop stabilizatorja spredaj, oblika avtomobila je sodobna, a hkrati ohranja izvirne poteze legendarnega Wranglerja, opremljen je s sodobno tehnologijo in popolno varnostno opremo, na voljo sta tudi dva nova motorja, in sicer 2,2-litrski turbodizelski motor MultiJet II in 2-litrski turbobencinski motor.

  

Novi Jeep Cherokee

Novi model Jeep Cherokee je nadgradnja najzmogljivejšega SUV-ja srednje velikosti, ki enako dobro izpolnjuje tako zahteve sodobnega mestnega življenja kot pustolovščin stran od obljudenih poti. Ponuja ravno pravšnjo mešanico tradicije, napredne tehnologije, obdelave, kakovosti in oblikovanja. Zunanjost navdihuje premijski značaj družine vozil Jeep in se kaže s pravo mero sodobnih potez, kar vključuje prenovljeno sprednjo masko z lučmi LED in značilni motorni pokrov, ki posnema slap, ima novo lahko zasnovo iz aluminija, prenovljena so tudi prtljažna vrata. V notranjosti je na voljo vrsta uporabniku prijaznih tehnologij za več udobja, boljšo povezljivost in varnost potnikov, vse to je izdelano iz vrhunskih prvovrstno obdelanih materialov z občutkom za podrobnosti.

Novi Jeep Renegade, modelno leto 2019

Na dogodku Jeep Experience Tour bo prikazan tudi novi Jeep Renegade, modelno leto 2019. Novi model je na voljo s prenovljenimi, zmogljivejšimi in varčnejšimi motorji, ki se izkažejo na vseh poteh. Pristna in brezkompromisna oblika prvega Jeepovega vozila SUV, izdelanega v Italiji, vključuje najprepoznavnejše značilnosti znamke v sodobni preobleki za izrazit prikaz mestnega načina življenja.
Obenem ohranja vse lastnosti, ki so prvotnemu modelu omogočile spremeniti pravila na trgu, preplavljenem s križanci, in znamko popeljati do rekordne prodaje v Evropi.