75 let svobode. 75 dni izjemnih ugodnosti. Avantura se začenja.

22 August 2017

Na Jeep festivalu se boste lahko sami preizkusili za volanom vseh Jeepovih modelov na strminah motokros proge.
To je edinstvena priložnost, ki je ne gre zamuditi, če so vam blizu zmogljivost, avanture, aktivno preživljanje časa v naravi in adrenalinske vožnje.

Preizkusili boste lahko malega športnega terenca Renegade, vsestranskega športnega terenca Cherokee in luksuznega športnega terenca Grand Cherokee ter seveda ikono terenskih avtomobilov – Jeepa Wrangler.

Za najbolj pogumne smo pripravili tudi najzahtevnejšo preizkušnjo Jeepove avtomobilske tehnike, nekakšen »Jeepov vlakec smrti« – progo, ki bo speljana preko najbolj strmih vzponov in spustov ter preko nagibov, kjer vam zastane dih. Kot sopotnik izkušenega Jeepovega inštruktorja terenske vožnje, se boste lahko prepričali v legendarne terenske zmogljivosti Jeepovih modelov Wrangler, Cherokee Trailhawk in Renegade Trailhawk.

Pustolovščina za vso družino!

Poleg vrtenja volana na terenskih poligonih se boste zabavali tudi ob pestrem spremljevalnem programu in z malce sreče osvojili katero od privlačnih Jeep nagrad! Za lačne bo seveda poskrbljeno v ameriškem stilu, z burgerji in BBQ specialitetami. Ogledali si boste lahko tudi ekstremne predelave Jeepovih terencev in originalne zgodovinske primerke s samega začetka Jeepove legende. Dogajalo se bo med 10. in 17. uro. Več podrobnosti (natančnejša navodila za dostop in program boste vsi prijavljeni na dogodek prejeli po e-pošti teden dni pred dogodkom.

• ZA VOZNIKE:  terenske vožnje z vozili Jeep z izkušenimi Jeep inštruktorji;

• ZA NAJMLAJŠE: šola motokrosa za najmlajše in napihljivi grad ter izkušeni animatorji, ki bodo vaše najmlajše popazili medtem, ko boste uživali v vožnji z vozili Jeep;

• ZA MALO VEČJE: taktična steza Airsoft s tekmovanjem v streljanju na tarče;

• ZA DRZNE: simulator deskanja na vodi in Rodeo bik ter predstavitev ameriškega nogometa z enim izmed najboljših evropskih klubov Ljubljana Silverhawks.

Jeep festival je odlična priložnost, da se preizkusite v terenski vožnji in doživite čisto pravo avanturo.

Prijazno vabljeni!